logo

☀️Ретріт під назвою «Mission I̶m̶ possible»

«Mission I̶m̶ possible» відбувся з 6 по 12 липня 2024 року на березі Адріатичного моря в мальовничому місті Цриквениця (Хорватія).
🥰«Я бачу щасливі, усміхнені обличчя людей, які відновили душу і тіло від втоми щоденного рутинного життя з інвалідністю…» — це бачення Бог заклав у серце засновниці «Агапе Україна» Наталії Больчук, і завдяки дітям Божим з різних країн мрія стала реальністю.
Загалом у ретриті брали участь 130 осіб, з них близько 80 людей з інвалідністю разом з родинами, які під час війни були евакуйовані в країни Західної Європи.
🥰Це був незабутній відпочинок душі і тіла для сімей, які постраждали від війни та роками несуть тягар догляду за рідними, що мають фізичну або ментальну інвалідність. Як сказала одна мама, яка опікується двома доньками з інвалідністю: «Протягом ретриту я відчула себе жінкою. Я вперше за все життя відпочила душею і тілом».
Дійсно, цей відпочинок для людей з інвалідністю та їхніх рідних послужив часом відновлення на фізичному та емоційному рівнях, часом підтримки та підбадьорення. Бог здійснив мрії та дозволив людям з інвалідністю та їхнім рідним пережити неймовірні емоції. Для багатьох людей з особливими потребами побувати на морі — це мрія, яка була нездійсненною. Понад 30 людей, які користуються кріслами колісними, змогли поплавати у морі завдяки волонтерам!
Також це був благословенний час роздумів і навчання в малих групах про вічне, про Христа, про надію, яку дарує тільки Бог.
Особливо зворушливо було бачити й слухати різноманітні творчі конкурси людей з інвалідністю під час вечору талантів.
Вдячні Богу, організаторам, спонсорам, волонтерам за таку потужну працю. Дякуємо кожному, хто долучився молитовно, фізично та фінансово до здійснення мрій багатьох людей з інвалідністю.
Агапе Україна
Cornestone Church
EFCA Reachglobal
Oneharborchurch
CMFInternational
Lichtenau eV
ЦеркваФіміам
Christ Association eV
Joni and Friends
Samuel Koch und Freunde
Oksana Elsinger
Oksana Kushnirchuk
Alex Kushnirchuk
Szumon Kwoka
Liliana Kwoka
Norris family
Naomi Beth Norris
Steven W Smeltzer
Roman Brychook
Baker family
Jim Baker
Tricia Jean Webb
June Johnson
Анна Лещук
Gavruk’s family
Stefan Leissner
Axel & Almuth Ermke
Poshtaruk family
Darina Slinenko
Юлія Окуневич
Galyna Tsymbal- Kovbasa
Сімʼя Романчуків
Сімʼя Лакеїв
Сімʼя Волохів
Сім’я Васільцових
Сімʼя Іванових
Григорій Кічкін
Олександ Бубало
Roman Yurchuk
та інші наші неймовірні друзі
Безмежно дякуємо Богові за вас!💗